Miley Cyrus, surprinsă cu sânii la vedere FOTO

Miley Cyrus, cunoscută pentru interpretarea personajului Hannah Montana în serialul cu acelaşi nume, pare să adore apariţiile sexy, atât pe covorul roşu de la evenimente, cât şi în timpul liber.

RomaniaTV.net
22 mai 2012, 16:13

Miley a fost fotografiată din nou purtând o ţinută care îi lasă la vedere sânii, vedeta nepărând deranjată de acest detaliu, scrie dailymail.co.uk.

Actriţa a fost fotografiată în timp ce conducea maşina unui prieten, îmbrăcată cu o bluză extrem de decoltată, care i-a lăsat la vedere sânii.

Actriţa, care are o relaţie cu actorul Liam Hemsworth, a declarat recent că nu există niciun motiv pentru care sexul ar trebui să fie un subiect tabu.

„Sexul este de fapt foarte frumos. Este singurul mod prin care lumea continuă să existe, aşa că este ignoranţă să nu vorbeşti cu copiii tăi despre acest lucru sau să încerci să ascunzi cât de magic şi benefic este. Copiii au televizor, aşa că ştiu ce este sexul”, a declarat Miley.

Actriţa încearcă să le educe pe tinerele femei în ceea ce priveşte relaţiile sexuale: „Sexul nu arată cât valoraţi. Valoarea voastră este dată de părerea pe care o aveţi despre voi”, spune Miley.