Mihai Stoica, îmbrâncit de suporteri la Trnava VIDEO

Scene incredibile la finalul partidei de aseară dintre Spartak Trnava şi Steaua Bucureşti. Managerul Stelei, Mihai Stoica, a fost agresat de fanii gazdelor în parcarea stadionului, în timp ce dădea un interviu.

RomaniaTV.net
10 aug. 2012, 07:19
Mihai Stoica, îmbrâncit de suporteri la Trnava VIDEO

Iritaţi de faptul că echipa lor a fost eliminată de Steaua din Europa League, câţiva fani ai celor de la Spartak Trnava au încercat să se răzbune pe managerul „roş-albaştrilor”.

În timp ce acorda interviuri după meci, Meme Stoica s-a trezit îmbrâncit de doi fani ai slovacilor. Potrivit presei, în ajutorul oficialului stelist au venit Nikolici şi Tătăruşanu, iar într-un târziu în zonă şi-a făcut apariţia şi un om de ordine.

„N-a fost nimic… Nişte băieţei cu prea multe beri la activ şi nişte domni stewarzi puţin cam pasivi… La 3-0 nu mai contează”, a scris ulterior Mihai Stoica pe Facebook.

Steaua s-a calificat în play-off-ul Europa League după ce a învins, joi, în deplasare, cu scoruld e 3-0, formaţia Spartak Trnava, în manşa secundă a turului trei preliminar. În tur, roş-albaştrii pierduseră cu 0-1 pe teren propriu.