Mihai Neşu: Fotbalul nu mai contează pentru mine acum

Cu ochii în lacrimi, Mihai Neşu spune că a renunţaţ la visul său, acela de a mai juca fotbal. Neşu nu îşi doreşte decât lucruri simple şi normale, să meargă din nou şi să mănânce singur. Neşu, care duminică a împlinit 29 de ani, a rămas impresionat de susţinerea pe care i-au arătat-o suporterii lui Utrecht, dar şi a românilor care au fost alături de el.

RomaniaTV.net
20 feb. 2012, 11:45
Mihai Neşu: Fotbalul nu mai contează pentru mine acum

Mihai Neşu visează la normalitate, o stare care, în situaţia lui, poate fi considerată un vis. După accidentarea de anul trecut, Mihai nu mai speră că va reveni pe terenul de fotbalul, şi-a fixat noi obiective.

Fotbalul nu mai contează pentru mine acum, eu sper doar să fiu normal, să merg ca un om normal, să mănânc ca un om normal, să dorm ca un om normal. Restul nu mai contează„, a declarat Mihai Neşu.

De ziua sa, suporterii i-au cântat „La mulţi ani”, la meciul dintre Utrecht şi Alkmaar. Gestul olandezilor a venit la câteva zile după cel al fanilor stelişti, care au creat o coregrafie impresionantă şi i-au strigat numele înainte de partida cu Twente.

Suporterii sunt fantastici, au făcut o atmosferă incredibilă imediat după accidentare. Şi la ultimul meci din sezonul trecut, când au venit cu acel steag imens. Nu mă aşteptam„, a mai spus Neşu.

Contractul lui Mihai Neşu cu Utrecht va exipra la finalul lunii iunie. Ce se va întâmpla după aceea nimeni nu-i poate oferi un răspuns acum. Fundaşul român nu se gîndeşte prea mult la această problemă. Mai importante sunt proiectele fundaţiei sale.

Încercăm să oferim sprijin, să renovăm instituţii. Eu vreau să renovez cel puţin un centru de reabilitare pentru copii, asta e scopul meu„, a declarat Mihai.

Mihai a început să-şi simtă şi mâna stângă iar doctorii sunt impresionaţi de progresele făcute de Neşu. Totuşi, mai este un drum lung până la o vindecare completă: „Nimeni nu ştie cu exactitate ce se va întâmpla. Eu sper să fie bine şi să revin la normal, dar numai în timp se poate vedea. Câteva luni, sau ani”.

Neşu a creat o fundaţie care îi poartă numele şi care încearcă să ajute copii cu dizabilităţi.