Mihaela Rădulescu, după ATACUL lui Mazăre: În faţa bărbaţilor fără caracter să nu ai reacţie

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a jignit-o pe Mihaela Rădulescu. El a spus la România TV că nu o va putea respecta niciodată pentru că l-a înşelat pe bunul lui prieten Elan Schwartzenberg. Mihaela Rădulescu i-a dat replica.

RomaniaTV.net
29 iul. 2013, 10:58

În faţa bărbaţilor fără caracter şi fără o minimă educaţie e bine să nu ai reacţii, ca femeie jignită. Rişti să-ţi iei şi o flegmă sau un dos de palmă de la ei şi e greu să-i explici unui copil că aşa sunt prietenii lui tata…. sau că aşa se poartă un bărbat….sau că aşa vorbeşte un primar…Tot încerc să-i compun copilului meu o poveste frumoasă despre România, dar mă cam încurcă nişte oameni care locuiesc în ea…„, a declarat Mihaela Rădulescu, pentru România TV.

„Indiferent câţi bărbaţi mă vor jigni, oricâţi prieteni m-ar trada şi oricât de prost alcătuită ar fi lumea, uneori…. Iubirea mea rămâne mereu întreagă şi o dăruiesc oricui vrea să-şi bucure sufletul”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina de Facebook.

Reacţia Mihaelei Rădulescu a venit după ce Radu Mazăre a declarat că aceasta i-a fost infidelă fostului soţ, Elan Schwarzenberg.

Fostul ei soţ, Elan, este prietenul meu foarte bun. O femeie măritată, cu copil nu mi-am imaginat că poate să facă aşa ceva. Am fost la ea în casă, mi-a făcut de mâncare. O femeie măritată pe care o prinde bărbatul că se duce pe nu ştiu unde şi se… cu altul, în ochii mei a căzut, e o haimana. O femeie care este tratată prinţesă de către bărbatul ei şi ea merge la măciuci cu altul este o haimana„, a afirmat primarul oraşului Constanţa despre Mihaela Rădulescu, în cadrul unei emisiuni România TV.