Micul Hercule este supus la noi CHINURI de tatăl său. Vezi ce exerciţii face acum Giuliano VIDEO

Băiatul de 8 ani din Olt cunoscut pe Internet sub numele de "Micul Hercule" este pus de tatăl său să spargă nuci cu pumnul. Asta, dacă vrea să mănânce.

11 mart. 2013, 09:48
Micul Hercule este supus la noi CHINURI de tatăl său. Vezi ce exerciţii face acum Giuliano VIDEO

Băiatul în vârstă de opt ani este obligat de tatăl său să spargă nucile cu pumnul, timp de 12 minute.

„Giuliano, câte nuci spargi, atâtea mănânci. Nu închide ochii când dai, uită-te bine acolo. Sparge-o, rupe-o, întoarce-o invers şi bam, bam până se rupe! Scoate nervii, dă mai tare cu viteză”, îi spune tatăl.

La toată scena este martoră şi mama copilului, care nu are nicio reacţie. Ba mai mult, femeia râde când vede că băieţelul loveşte cu putere nuca şi nu se sparge.

Tatăl „micuţului Hercule” Giuliano Stroe ar putea avea probleme cu legea, după ce asistenţii sociali şi medicii au stabilit că puştiul nu este dezvoltat conform vârstei sale. La 8 ani, Giuliano arată ca un copil de doar 4 ani. Familia micuţului culturist a intrat în vizorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului, după ce tatăl băiatului a postat un mesaj video pe Internet, prin care cere bani în numele lui fiului său.

Americanii îi numesc pe cei doi cei mai puternici copii din lume şi au prezentat povestea lor, subliniind că au ridicat greutăţi încă de la vârsta de doi ani, sub supravegherea tatălui lor, care le şi coordonează antrenamentele zilnice de câte două ore.