Micul Hercule are probleme de sănătate. Nu mai creşte din cauza muşchilor VIDEO

Tatăl "micuţului Hercule" Giuliano Stroe ar putea avea probleme cu legea, după ce asistenţii sociali şi medicii au stabilit că puştiul nu este dezvoltat conform vârstei sale. La 8 ani, Giuliano arată ca un copil de doar 4 ani.

01 feb. 2013, 21:04
Micul Hercule are probleme de sănătate. Nu mai creşte din cauza muşchilor VIDEO

Familia micuţului culturist a intrat în vizorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului, după ce tatăl băiatului a postat un mesaj video pe internet, prin care cere bani în numele lui fiului său, potrivit libertatea.ro.

Autorităţile vor să se convingă că atât Giuliano (8 ani), cât şi frăţiorul lui, Claudiu (7 ani), nu sunt exploataţi şi, mai mult, că dezvoltarea nu le e pusă în pericol, având în vedere că cei doi nu au înălţimea normală pentru vârsta lor şi dau semne de rahitism. Mai exact, aceştia arată ca nişte copii de doar 4 ani. Dacă se va constata că acest lucru se datorează exerciţiilor fizice la care sunt supuşi de părintele lor, bărbatul ar putea ajunge la puşcărie.

„Aceşti copii nu au fost abuzaţi nici fizic, nici emoţional, iar din discuţiile cu medicul endrocrinolog a rezultat că au primit o trimitere care Institutul Parhon din Bucureşti pentru investigaţii, pentru a vedea de ce copiii au stagnat din creştere. În această perioadă, părinţii sunt sub monitorizarea Direcţiei pe o perioadă mai lunga de timp”, a declarat Cristian Lungu, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt.