Micul Hercule, afectat de culturism. Giuliano are nevoie de mobilier special la şcoală VIDEO

Ancheta în cazul copiilor culturişti din Olt scoate la iveală noi detalii. Micul Hercule, de opt ani, obligat să facă exerciţii fizice foarte grele, este mult mai scund decât colegii de clasă. Scaunul pe care stă la şcoală a trebuit să fie modificat pentru că băiatul nu ajungea să scrie.

13 mart. 2013, 07:22
Micul Hercule, afectat de culturism. Giuliano are nevoie de mobilier special la şcoală VIDEO

Micul Hercule, copilul culturist din Olt, are un scaun special la şcoală. Nu pentru că aşa şi-a dorit, ci pentru că nu ajunge să scrie. Scaunul pe care copilul culturist stă la şcoală a fost înălţat de tată cu 10 cm pentru că băiatul nu ajungea să scrie. Potrivit România TV, medicii din Olt vor să afle dacă băieţul nu a crescut potrivit vârstei din cauza exerciţiilor fizice extrem de grele la care l-a supus tatăl.

„Nu este normal dezvoltat. Asta se vede cu ochiul liber. Nu trebuie să fii specialist ca să vezi că un copil de 9 ani arată ca între 5 jumătate, 6ani, cam asta e înălţimea lui”, a declarat Carmen Ştefănescu, director şcoală.

Giuliano a apărut în mai multe postări pe Internet care au oripilat opinia publică. În ultima, copilul este obligat să spargă nuci cu pumnul, dacă vrea să mânânce. VEZI VIDEO cu GIULIANO.

Asistentul social care se ocupă de acest caz nu consideră imaginile dure.

Imaginile postate pe Internet în care micuţul Giuliano apare spărgând nucile cu pumnul au avut zeci de vizualizări în doar câteva ore. De asemenea, nenumărate comentarii au fost postate pe Internet. În semn de protest, tatăl celor doi nu le-a mai dat voie miercuri să meargă la şcoală, iar el refuză să răspundă la poartă.

Reprezentanţii de la Protecţia Copilului Olt aşteaptă rezultatul analizelor care vor arată dacă exerciţiile fizice dure pe care băiatul le-a făcut au legătură cu faptul că acesta nu a crescut în înălţime atât cât ar fi trebuit.