Micul Hercule, exploatat chiar de familia sa: Tatăl său cere ajutor financiar VIDEO

Giuliano, copilul de opt ani din Slatina, care a intrat în Cartea Recordurilor ca cel mai tânăr culturist, a ajuns să fie o fabrică de făcut bani pentru cei care i-au dat viaţă. Tatăl său, rămas şomer, a postat acum o filmare pe internet în care cere ajutor pentru a-şi întreţine familia.

28 ian. 2013, 16:38
Micul Hercule, exploatat chiar de familia sa: Tatăl său cere ajutor financiar VIDEO

Tatăl lui Giuliano Stroe a postat un mesaj video pe internet prin care cere bani oamenilor. Sub videoclip a trecut contul în care pot fi virate sumele.

Puştiul din Slatina are deja 130.000 de fani pe Facebook. Tatăl său a postat pe internet şi mai multe filmări în care Giuliano şi fratele său fac exerciţii fizice. Chinuiţi de orele de antrenamente şi de greutatea exerciţiilor, copiii ajung să plângă.

Giuliano nu împlinise doi ani când a ajuns prima dată într-o sală de forţă. A fost momentul care avea să-i schimbe radical viaţa, pentru că tatăl său tocmai luase decizia să-l transforme în cel mai tânăr culturist din lume. Copilul s-a supus antrenamentelor dure, iar în 2009, la cinci ani, a intrat în Cartea Recordurilor chiar cu titlul dorit de tatăl său, datorită unui exerciţiu fizic foarte greu de executat: a mers repede în mâini pe o distanţă de 10 metri, în timp ce între picioare ţinea o minge. El a fost botezat de presa internaţională „Micul Hercule”.