Microbuz cu suporteri maghiari, atacat cu doze de bere la Sighişoara

Poliţiştii din Sighişoara fac cercetări după ce au primit o plângere că un microbuz în care se aflau suporteri maghiari a fost atacat cu doze de bere de mai multe persoane în timp ce tranzita localitatea.

RomaniaTV.net
07 sept. 2013, 09:46
Microbuz cu suporteri maghiari, atacat cu doze de bere la Sighişoara

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Gabriela Stoica, a declarat, sâmbătă, că microbuzul de opt locuri avea numere de Ungaria şi transporta suporteri maghiari la meciul de fotbal România – Ungaria din preliminariile Campionatului Mondial din 2014, informează Mediafax.

Potrivit acesteia, Poliţia Sighişoara a fost sesizată de unul dintre suporterii maghiari că microbuzul în care se afla alături de alţi suporteri a fost atacat cu doze de bere de mai multe persoane din oraş.

CITEŞTE ŞI: Suporterii unguri AU PLECAT din ROMÂNIA. Vezi reacţia Jandarmeriei după două zile de coşmar pentru Bucureşti

„E mult spus că a fost vorba de vandalizare, s-a depus plângere pentru distrugere, iar Poliţia Sighişoara face cercetări”, a spus Gabriela Stoica.

CITEŞTE ŞI: BĂTAIE în Centrul Vechi al Capitalei între suporteri MAGHIARI şi ROMÂNI, înaintea meciului România-Ungaria

Reprezentativa României a învins, vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Ungariei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia.