Michelle Obama zice că Nadia e idolul ei VIDEO

Nadia Comăneci are admiratori de rang înalt! Prima doamnă a Statelor Unite a recunoscut că idolul copilăriei sale a fost gimnasta româncă.

RomaniaTV.net
18 mai 2012, 05:36
Michelle Obama zice că Nadia e idolul ei VIDEO

Zeiţa de la Montreal, Nadia Comăneci, şi-a câştigat o mulţime de fani de-a lungul timpului. Iar performaneţe ei incredibile sunt lăudate chiar de prima doamnă a Statelor Unite. Michelle Obama a afirmat că idolul copilăriei sale a fost gimnasta româncă.

„Vedeţi voi, una dintre cele mai fericite amintiri ale mele este din copilărie, când mă uitam la Jocurile Olimpice la televizor, aplaudându-le pe Mary-Lou şi Nadia, Carl Lewis şi mulţi alţii”, a mărturisit Michelle Obama.

În cadrul Summitului Comitetului Olimpic American de la Dallas, prima doamnă a Statelor Unite a mărturisit că în copilărie visa să realizeze ceva măreţ, precum Nadia Comăneci.

„Precum atât de mulţi tineri eram inspirată de aceşti atleţi. Pe măsură ce priveam cât de rapizi, de puternici şi de graţioşi erau, visam că, poate într-o zi, dacă muncesc mult, voi realiza şi eu ceva măreţ”, a mai spus prima doamnă a SUA.

La numai 14 ani, Nadia Comăneci a devenit o stea a Jocurilor Olimpice de Vară din 1976 de la Montreal. Ea a câştigat cinci medalii olimpice de aur şi este considerată cea mai bună gimnastă a tuturor timpurilor.