Michelle Obama a adus o nouă tendinţă în chirurgia estetică. Află despre ce operaţie este vorba

Tot mai mulţi americani se declară dispuşi să înfrunte bisturiul, visând să aibă braţe ca Michelle Obama, a anunţat, luni, Asociaţia chirurgilor plasticieni, precizând că numărul intervenţiilor chirurgicale la nivelul braţelor a crescut cu peste 4.000% din anul 2000.

RomaniaTV.net
29 apr. 2013, 14:57
Michelle Obama a adus o nouă tendinţă în chirurgia estetică. Află despre ce operaţie este vorba

Numărul intervenţiilor chirurgicale la braţe, fie că este vorba de liposucţie, fie de un lifting al braţelor (ce „elimină” surplusul de piele), a crescut cu 4.378% din anul 2000, numărul femeilor operate ajungând, în 2012, la 15.000, potrivit Mediafax.ro.

Un sondaj comandat de această asociaţie relevă faptul că femeile americane admiră mai ales braţele – cu musculatură bine definită – lui Michelle Obama, soţia preşedintelui Barack Obama, şi pe cele ale actriţelor Jennifer Aniston, Jessica Biel şi Demi Moore.

Citeşte şi Operaţiile estetice în Coreea. Transformări cu adevărat incredibile GALERIE FOTO

După părerea medicilor, moda lansată de acest tip de intervenţie chirurgicală nu poate fi explicată doar prin acest motiv, ci prin faptul că „resimţim influenţa oamenilor pe care îi vedem tot timpul”, spune David Reath, preşedintele comisiei de educaţie din cadrul ASPS: „Îi vedem şi ne spunem: «Da, vreau să arăt ca ei»”, adaugă el.

Citeşte şi TOP 100 cele mai influente personalităţi din lume: Lista din 2013 cuprinde 35 de femei şi 3 cupluri