Michel Telo, în România: Nu am crezut niciodata că muzica mea să prindă aici VIDEO

Michel Telo a sosit în România! Starul brazilian va concerta duminică seară într-un club din staţiunea Mamaia. Fanii români îşi pot vedea pentru prima dată idolul în carne şi oase, dar mai ales au ocazia să danseze live pe celebra melodie Ai si Eu Te Pego.

RomaniaTV.net
19 aug. 2012, 06:53
Michel Telo, în România: Nu am crezut niciodata că muzica mea să prindă aici VIDEO

Zâmbitor şi comunicativ. Aşa a ajuns Michel Telo în România, unde a promis un show de excepţie. Artistul brazilian a mărturisit că l-a surprins succesul de care se bucură în România. „Nu mi-am imaginat niciodată ca muzica mea să prindă aici. Am primit mesaje pe facebook de la fanii din România, cărora le mulţumesc şi le transmit multă dragoste”, a spus Michel Telo.

Întrebat dacă îi plac fetele din ţara noastră, artistul a răspuns că ele sunt foarte frumoase. Asta cu toate că abia pusese piciorul pe pământ românesc.

Michel Telo a venit în România împreună cu 25 de persoane dintre care 20 de instrumentişti şi 5 oameni din staff. Turneul său este unul foarte aglomerat, cu nu mai puţin de 18 concerte în 21 de zile.

Turneul de anul trecut a avut încasări de aproximativ 18 milioane de dolari, la concerte participând peste 17 milioane de oameni. Artistul va părăsi România luni după-amiază.