Michael Bolton îşi joacă propriul rol într-un serial de comedie

Cântăreţul Michael Bolton, care recent a avut o apariţie specială în seria TV "Doi bărbaţi şi jumătate", îşi va juca propriul rol într-un serial de comedie care îi este dedicat - "Michael Bolton's Daughter Is Destroying My Life".

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 19:00
Michael Bolton îşi joacă propriul rol într-un serial de comedie

Serialul de comedie este bazat pe o idee a actriţei Allison Miller şi pe întâlnirile sale cu celebrităţi de la Hollywood pe când se afla la începutul carierei, informează BBC. De altfel, Miller va fi producătorul serialului TV.

Bolton se întoarce astfel la postul de televiziune ABC, unde a mai participat la show-ul „Dancing With The Stars”, în 2010.

De-a lungul carierei sale, Bolton a vândut peste 53 milioane de albume şi single-uri şi a câştigat două premii Grammy şi şase premii American Music. A compus pentru Barbra Streisand, Kiss, Kenny Rogers, Kenny G., Cher, Peabo Bryson, Patti Labelle şi mulţi alţii. De asemenea, a scris piese în colaborare cu artişti ca Bob Dylan, BabyFace şi Diane Warren şi a cântat alături de Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles şi B.B. King. În 1993 a pus bazele organizaţiei The Michael Bolton Charities, care oferă asistenţă, educaţie şi adăpost copiilor şi femeilor sărace sau abuzate.

Cântăreţul a concertat de mai multe ori în România, cel mai recent spectacol susţinut de el în ţara noastră având loc la Constanţa, în 2010.