Michael Bolton, impresionat de o româncă VIDEO

O cântăreaţă din România l-a impresionat pe artistul Michael Bolton. Deşi nu este foarte cunoscută în ţara noastră, Diana Matei a fost aleasă de artist să cânte în deschiderea concertului său din România, informează România TV. Bolton a remarcat-o pe Diana Matei încă de acum câţiva ani când a interpretat în duet cu Demis Roussos.

14 mai 2013, 10:58
Michael Bolton, impresionat de o româncă VIDEO

Diana Matei îmbină multe genuri muzicale în spectacolele pe care le susţine, lucru pe care l-a apreciat şi Michael Bolton.

I-a plăcut foarte mult acest old style music. I-a plăcut foarte mult această combinaţie, i-a plăcut foarte mult muzica românească combinată cu modernul. Am urcat pe scenă alături de Demis Roussos, Boney M„, a spus Diana Matei.

Deşi nu este foarte cunoscută în ţară, Diana Matei a cântat pe multe scene din străinătate. Cu toate acestea nu a avut succes la Eurovision.

Vedetele astea internaţionale mari, oamenii sunt foarte modeşti, sunt foarte diferiţi de cei de pe la noi care încearcă să epateze. Pentru mine, Eurovisionul a fost o experienţă, o mică treaptă„, a adăugat Diana Matei.

Cântăreţul şi compozitorul american Michael Bolton va concerta pentru a treia oară la Bucureşti, la Sala Palatului, pe 16 mai.