Mica de la Abracadabra „a uitat să respire”. Vezi declaraţia CUTREMURĂTOARE a tatălui ei

Mica de la Abracadabra s-a trezit din coma indusă, însă starea ei rămâne critică şi nu are voie să adoarmă. Din păcate, speranţele de viaţă rămân mici, iar părinţii ei sunt absolut cutremuraţi de ce urmează.

RomaniaTV.net
14 mart. 2013, 11:22
Mica de la Abracadabra „a uitat să respire”. Vezi declaraţia CUTREMURĂTOARE a tatălui ei

Diagnosticată cu ciroză hepatică, Mica de la Abracadabra, pe numele său Michaela Niculescu, este în stare critică, dar orice ameliorare a stării ei poate însemna un pas în plus către un eventual transplant. Tânăra ştia de un an de zile că este bolnavă, dar a preferat să nu spună nimănui, iar acum agravarea stării ei a venit ca un şoc.

Tatăl tinerei, Toni Niculescu, nici nu vrea să plece de la căpătâiul ei, iar vorbele lui sunt cutremurătoare.

„A deschis ochii, însă starea ei este critică în continuare. Nu mai este intubată, ci are doar masca de oxigen. Nu are voie să adoarmă. În cele 48 de ore de comă a uitat să respire. Am vorbit cu asistentele să meargă des la ea, să verifice dacă totul este în regulă. În acest moment Mica nu poate vorbi, emite doar câteva sunete, dar înţelege tot. Mi-a făcut semn că vrea să scuipe şi i-am dus tăviţa. A scuipat sânge din stomăcelul ei”, a spus, printre lacrimi, tatăl Micăi, pentru CanCan.

Momentan, starea tinerei este prea gravă pentru a putea fi supusă unui transplant de ficat, deşi „s-au ivit câteva ocazii de transplant la Viena”, potrivit lui Toni Niculescu.