Mica, fetiţa de la Abracadabra care a devenit o studentă eminentă şi melomană înrăită VIDEO

Michaela Niculescu, cunoscută publicului drept Mica de la Abracadabra, a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 31 de ani. Aceasta avea o afecţiune gravă la ficat şi şi-a petrecut ultimele luni de viaţă internată la Spitalul Fundeni din Capitală.

14 mart. 2013, 14:55
Mica, fetiţa de la Abracadabra care a devenit o studentă eminentă şi melomană înrăită VIDEO

Mica a fost unul dintre copiii care au făcut parte din echipa Abracadabra, alături de Magicianul Marian Rîlea, începând cu anul 1991. Michaela Niculescu a lucrat timp de 10 ani la populara emisiune.

După rolul din Abracadabra, Mica a renunţat la lumea artistică. Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producător în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT la IBM. Şi tocmai ăsta ar fi fost păcatul ei: munca titanică şi orele puţine de odihnă şi-ar fi pus amprenta pe săntătatea tinerei.

Foştii colegi de la Abracadabra au numai cuvinte de laudă la adresa Micăi. Ei spun că aceasta era o fată foarte inteligentă, cu o capacitate de a învăţa ieşită din comun. „Mica era mai deșteaptă decât noi toți la un loc. Noi am rămas toți oarecum în showbiz,  ea a vrut întotdeauna să facă altceva. A fost mereu mai rebelă. Sper să se facă bine”, a spus și Ducu de la Abracadabra.

În paralel, Michaela nu a renunţat la pasiunea pentru muzică, ba mai mult, chiar şi-a dorit să înfiinţeze o trupă muzicală. Între timp, pentru a exersa şi, mai ales pentru a-şi pune în valoare talentul, mergea şi cânta live într-un club din Capitală.

Carmen Orban, managerul spitalului Fundeni, a declarat, la România TV, că Mica a decedat în urma unei hemoragii masive cu ruptură esofagiană. „Decesul a survenit în urma unei hemoragii digestive masive, cu ruptură esofagiană. Suferea de o boală foarte gravă, ciroză hepatică„, a declarat Orban.

Aceasta a precizat că starea Micăi era staţionară, dar a survenit sângerarea care s-a dovedit fatală, deoarece proporţiile acesteia erau prea mari.

CITEŞTE ŞI: Zeci de mesaje pentru Mica de la Abracadabra, pe Facebook: Nu te vom uita niciodată