Metro face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Metro Cash & Carry, cea mai mare divizie a grupului Metro, face angajări în Bucureşti şi în Piteşti. Află dintr-un material RTV.NET ce vor angajatorii de la candidaţi şi care sunt termenele-limită de primire a CV-urilor pentru locurile de muncă vacante la Metro.

RomaniaTV.net
18 iul. 2013, 06:45
Metro face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Metro Cash & Carry angajează la Piteşti pe postul de coordonator raion produse alimentare proaspete.
Te califici pentru acest post dacă ai experienţă relavantă în gestionarea şi vânzarea produselor alimentare proaspete, dacă eşti orientat către cerinţele pieţei şi ale clientului, ai abilităţi de conducere şi de coordonare, ai cunoştinţe de limba engleză, ştii să operezi în Office, eşti flexibil, comunicativ şi loial.
16 august este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Metro Cash & Carry mai recrutează în această perioadă şi pe postul de category manager în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai minimum cinci ani experienţă în industria produselor proaspete, ai cel puţin trei ani experienţă în achiziţii, ai puternice abilităţi de negociere, abilităţi de conducere şi de comunicare.
De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post a absolvit o specializare universitară economică, vorbeşte limba engleză şi ştie să opereze un PC.
Dacă întruneşti aceste criterii de eligibilitate, poţi trimite CV-ul aici, până pe 16 august.