Metode NATURALE să-ţi vopseşti părul

Dacă vrei să ai un păr cât se poate de sănătos, este bine să îl îngrijeşti într-un mod natural. Aceeaşi regulă se aplică şi în cazul în care doreşti să te vopseşti.

19 iul. 2013, 05:45
Metode NATURALE să-ţi vopseşti părul

Poate suna ciudat, insa te asiguram ca exista metode de schimbare a culorii parului pe care cu siguranta nu le cunoasteai. Si cea mai buna parte este ca aceste metode nu implica folosirea de vopsele din comert, care in timp iti deterioreaza podoaba capilara. Asa ca iata cum poti sa-ti schimbi culoarea parului intr-un mod natural.

Foloseste ceai de musetel

Musetelul are multe proprietati curative insa poate fi folosit si ca vopsea de par. Planta te poate ajuta sa devi blonda sau sa iti deschizi culoarea parului. Amesteca aproximativ 250 de grame de musetel cu un litru de apa si pune totul la fiert. Lasa amestecul sa fiarba timp de jumatate de ora, apoi ia-l de pe foc si strecoara-l prin tifon.

Spala-te pe cap cu sampon si, dupa clatire cu apa, stai cu capul deasupra unui vas si pur si simplu toarna solutia de musetel. Repeta acest ultim pas de mai multe ori, iar la final infasoara-ti parul cu un prosop. Rezultatele vor fi uimitoare!

Foloseste zeama de lamaie

Zeama de lamaie este folosita pentru deschiderea culorii parului. se folosesc doua lamai stoarse intr-un litru de apa iar procedeul este identic cu cel din cazul musetelului. Cu toate acestea, apa nu trebuie fiarta.

Citeşte celelalte metode pe Lyla.ro