Mesajul pensionarilor PSD către Victor Ponta: Să fie aplecat şi să asculte şi de cei cu experienţă

Pensionarii PSD, reuniţi vineri în forul de conducere a Organizaţiei de seniori, i-au urat lui Victor Ponta, prezent la eveniment, "La mulţi ani!", liderul seniorilor, Mircea Rizoiu, transmiţându-i premierului să-şi completeze "exuberanţa tinereţii" cu înţelepciunea vârstnicilor.

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 10:01
Mesajul pensionarilor PSD către Victor Ponta: Să fie aplecat şi să asculte şi de cei cu experienţă

„Îi urăm să fie foarte aplecat şi să asculte şi punctele de vedere ale celor care au experienţă de viaţă. Exuberanţa tinereţii trebuie neapărat să fie completată şi cu înţelepciunea celor mai în vârstă. Asta e părerea noastră”, a spus Rizoiu.

Întrebat de jurnalişti dacă Ponta nu-i ascultă, Mircea Rizoiu a spus că aceasta este dorinţa pensionarilor PSD, comunicarea dintre preşedintele PSD şi aceştia fiind una normală. „Asta e dorinţa noastră. Avem o comunicare firească, normală, dar, sigur, asta e dorinţa noastră, de asta am şi creat această organizaţie”, a spus Rizoiu.

Liderul seniorilor social-democraţi a arătat că pensionarii PSD i-au făcut lui Ponta un cadou simbolic, având în vedere că resursele lor sunt puţine. „Cadoul e mai mult simbolic, e un cadou simbolic pentru preşedintele noastru, având în vedere că pensionarii în general nu prea au resurse şi cred că sunt valoroase cadourile de genul ăsta”, a spus Rizoiu.

Ponta a primit urări, de asemenea, şi de la un alt pensionar, din Târgu Jiu, de data aceasta în versuri. „De urat am mai ura, dar noi suntem mititei şi ne papă câinii răi. Vom mai veni la anul, să vă găsim înfloriţi ca merii, ca perii, în mijlocul verii, La anul şi la muţi ani!”, a spus social-democratul, el arătând că îi va transmite lui Ponta şi personal urări, când se va întâlni cu premierul, la Târgu Jiu, la un meci de baschet.