MESAJUL EMOŢIONANT al mamei copilului ucis de câini în Bucureşti

Mama lui Ionuţ, copilul ucis de câinii fără stăpân, a postat un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare. Femeia cere socoteală pentru tragedie şi cheamă oamenii să meargă vineri la protestul din Capitală.

05 sept. 2013, 10:09
MESAJUL EMOŢIONANT al mamei copilului ucis de câini în Bucureşti

Să citim puţin Constituţia României..Articolul 1 aliniatul 5 şi Articolul 22 Aliniatul 1 şi 2… Aş vrea să înteleg cum se garantează „integritatea fizică şi psihică a unei persoane” din moment ce haitele sălbatice de bestii ucid fiinţe lipsite de apărare!?!?

(5) În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.

ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
(2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant„, a scris mama copilului pe reţeaua de socializare Facebook.

Mai mult, mama micuţului a mai scris pe reţeaua de socializare că îi roagă pe oameni să mergă la mitingul de vineri. Acţiunea de protest va avea loc în Piaţa Romană din Capitală, în memoria lui Ionuţ Anghel şi a tuturor persoanelor muşcate sau atacate de câini maidanezi.

Citeşte şi Mesaj SFÂŞIETOR al tatălui băieţelului ucis de câini: Cine iubeşte maidanezii să vină să-mi vadă copilul

Micuţul a fost ucis de câini în zona Parcului Tei, din Bucureşti. Băieţelul este înmormântat joi a Cimitirul „Sfânta Vineri”. Rudele s-au strâns la capelă, inclusiv colegii de grădiniţă au venit să-şi ia adio de la Ionuţ. O ţară întreagă a rămas şocată de moartea cumplită a băieţelului de 4 ani.

Citeşte şi Primarul Sorin Oprescu declanşează REFERENDUM în privinţa EUTANASIERII câinilor fără stăpân

DEZBATERE şi SONDAJ RTV.NET: Care este soluţia pentru rezolvarea problemei maidanezilor din Bucureşti?