MESAJ emoţionant al lui Gigi Becali înainte de pronunţarea sentinţei în dosarul „Valiza”

Gigi Becali a transmis un mesaj emoţionant înainte de aflarea sentinţei în dosarul "Valiza", informează România TV. Patronul Stelei spune că este optimist şi are încredere că va fi ajutat de rugăciunile călugărilor de la Muntele Athos şi ale persoanelor apropiate lui.

RomaniaTV.net
04 iun. 2013, 09:33
MESAJ emoţionant al lui Gigi Becali înainte de pronunţarea sentinţei în dosarul „Valiza”

Gigi Becali nu s-a resemnat cu pedeapsa primită şi speră să iasă din închisoare. Călugării de la Muntele Athos sunt cei care i-au redat încrederea patronului Stelei că-şi va recăpăta libertatea.

„Cea mai mare bază mi-o pun în rugăciunile Sfinţilor Părinţi şi ale monahilor de la Muntele Athos, ale mamei mele, fetelor şi soţiei!”, a spus Gigi Becali, citat de România TV.

Acuzat că-l invocă prea des pe Iisus Hristos, Becali spune că-l poartă pe Mântuitor în suflet.

„Hristos nu trebuie invocat! Pe Hristos Îl am în inimă şi mă măntuieşte”, a continuat Becali.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va da marţi sentinţa în dosarul „Valiza” în care procurorii cer ca Becali să primească o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare.

La ultimul termen, Gigi Becali le-a cerut judecătorilor să fie condamnat cu suspendare în speranţă că ar putea fi eliberat din detenţie. Avocaţii latifundiarului au pregătit şi o cerere de întrerupere a executării pedepsei pe care o vor introduce în instanţă dacă omul de afaceri va fi condamnat în dosarul „Valiza”.