Melodia Gangnam Style prevesteşte sfârşitul lumii. Vezi cine face această afirmaţie

Guillaume Leroy, un tanăr student la literatură renascentistă, susţine că intre videoclipul melodiei „Gangnam Style“ , cântată de sud-coreeanul PSY, şi sfârşitul lumi există o uimitoare legătură.

RomaniaTV.net
03 dec. 2012, 16:00
Melodia Gangnam Style prevesteşte sfârşitul lumii. Vezi cine face această afirmaţie

Guillaume Leroy spune că în videoclipul lui PSY apar mai multe semne ce prevestesc sfârşitul lumii şi că acest clip trebuie să dispară cât mai repede.

Guillaume spune că în videoclipul „Gangnam Style“ apar patru semne pe care Nostradamus le-a prevestit pentru sfârşitul lumii. Este vorba despre „dimineaţă calmă“, „sfârşitul care va veni“, „nouă cercuri aliniate“ şi despre un „cal care dansează“.

Teoria lui Guillaume este una destul de simplă. În viziunea sa, „dimineaţa calmă“ este asociată chiar cu ţara natală a lui PSY, Coreea de Sud, cunoscută ca Ţara dimineţilor calme“.

„Calul care dansează“ ar reprezenta coregrafia inventată de PSY care mimează călăria, iar cele nouă cercuri aliniiare ar coincide cu momentul în care videoclipul va atinge un miliard de vizualizări, informează adevarul.ro.

Conform ChannelMeter, un site ce se ocupă cu statistici legate de conţinutul postat pe You Tube, clipul piesei „Gangnam Style“ va ajunge la numărul istoric de peste un miliard de vizualizări pe 21 decembrie, aceeaşi zi în care, conform calendarului mayaş, va veni sfârşitul lumii.