Medicul lui Michael Jackson, VIOLAT în închisoare

Medicul lui Michael Jackson, Conrad Murray, găsit vinovat de uciderea involuntară a cântăreţului şi condamnat la patru ani de închisoare, ar fi fost violat de alţi deţinuţi, potrivit unor surse din interiorul penitenciarului în care este încarcerat.

14 feb. 2013, 07:46
Medicul lui Michael Jackson, VIOLAT în închisoare

De luni bune, Condrad Murray face demersuri, prin avocaţi, pentru a fi eliberat în închisoarea în care se află după ce un juriu l-a găsit vinovat din omor prin imprudenţă în cazul decesului lui Michael Jackson. Murray a acuzat în repetate rânduri probleme de sănătate, dar se pare că motivul pentru care este disperat să iasă din închisoare este acela că ar fi fost violat de alţi deţinuţi.

Informaţia a fost furnizată de un gardian din penitenciarul din California în care Murray este încarcerat. Potrivit acestuia, cei care au abuzat sexual de medicul lui Michael Jackson au vrut, astfel, să se răzbune pe el pentru moartea megastarului, dar şi pentru că avea o atitudine care îi deranja pe ceilalţi condamnaţi, scrie Libertatea.

Pe 29 noiembrie 2011, Conrad Murray a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru ucidere din culpă. De asemenea, lui i s-a retras dreptul de a practica medicina, după ce s-a stabilit că a dat dovadă de „neglijenţă criminală” în cazul lui Michael Jackson, căruia i-a administrat propofol, un sedativ puternic fără de care cântăreţul nu putea dormi. Michael Jackson a murit, în urma unei supradoze de propofol, pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani.