MOTIVUL pentru care un BĂRBAT nu se poate îngrăşa, deşi analizele spun că este OBEZ

Un ciclist britanic în vârstă de 23 de ani a aflat motivul pentru care nu se poate îngrăşa, medicii descoperind că suferă de o boală atât de rară încât a mai afectat doar şapte persoane de pe tot globul.

18 iun. 2013, 14:59

Tom Staniford este bolnav de sindromul MDP, o boală genetică care afectează doar câţiva oameni din lume, dar care include anumite efecte ciudate, care nu se leagă între ele.

Citeşte şi Cel mai BIZAR caz: Un bărbat s-a dus la spital cu o durere de BURTĂ, dar a  reuşit să ŞOCHEZE MEDICII

Astfel, potrivit Daily News, printre simptomele acestei boli se află pierderea în greutate, diabetul de gradul II, sudarea oaselor şi pierderea auzului. După zeci de ani în care a suferit, bărbatul speră ca medicii să îl trateze, dat fiind faptul că acum ştiu cu ce se confruntă. Tânarul speră, de asemenea, că va putea participa la Jocurile Paralimpice de la Rio din 2016.

Bărbatul s-a născut sănătos, dar în copilărie a pierdut grăsimea de pe tot corpul. Astfel, oasele lui nu sunt deloc protejate, ceea ce a dus la dureri de picioare şi riscul ca acestea să se rupă în orice moment. Din cauza condiţiei sale, el are un nivel ridicat al grăsimii în sânge, ca şi cum ar fi obez, ceea ce a dus la apariţia unui diabet.

Citeşte şi PARANORMALUL MOTIV pentru care un bărbat şi-a ÎNJUNGHIAT nevasta. Vezi ce au  găsit POLIŢIŞTII

A trebuit să ne uităm la 30 de milioane de perechi de bază din ADN-ul lui Tom şi un număr similar din cel al familiei şi al altor pacienţi pentru a identifica mutaţia. Acest lucru nu ar fi fost posibil în urmă cu câţiva ani„, a declarat medicul care a descoperit ciudata boală a britanicului.