Meciul dintre Lucian Bute şi Jean Pascal a fost amânat. Sportivul român şi-a rupt mâna

Meciul dintre boxerul român Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, şi canadianul Jean Pascal a fost amânat din cauza accidentării pugilistului gălăţean la mâna stângă, în cantonamentul din West Palm Beach, în Florida, relatează presa canadiană.

07 mai 2013, 18:27
Meciul dintre Lucian Bute şi Jean Pascal a fost amânat. Sportivul român şi-a rupt mâna

Clubul cu care are contract Bute, InterBox, a confirmat informaţia, după cum relatează portalul RDS.ca, fără a oferi însă alte detalii. Bute ar urma să fie supus unei intervenţii chirurgicale în Florida, ”pentru îndepărtarea unor fragmente de os de la mâna stângă”, precizează Agerpres.

Citeşte şi Contre dure între Lucian Bute şi Jean Pascal, înaintea meciului din 25 mai, în presa canadiană

„Meciul rămâne în planurile noastre. Lucian trebuie să fie operat până la sfârşitul săptămânii. După operaţie vom şti mai multe cu privire la perioada de convalescenţă”, a declarat directorul de comunicare al grupului Sportscene, David Messier, potrivit Mediafax.

Citeşte şi Doroftei, despre confruntarea dintre Bute şi Pascal: Marketing înainte de meci

Meciul era programat în data de 25 mai, la Centre Bell din Montreal, la categoria semigrea. Lucian Bute are un palmares de 31 de victorii (24 prin KO) şi o înfrângere la profesionişti, iar Jean Pascal, fost campion mondial WBC la semigrea, a obţinut 27 de victorii (16 prin KO), a pierdut de două ori şi a făcut un meci egal.

Antrenorul canadianului Jean Pascal, Marc Ramsay, s-a declarat dezamăgit de accidentarea lui Bute. „Aşteptăm veşti de la Yvon Michel pentru a vedea ce alt opţiuni există”, a afirmat el.

Citeşte şi Meciul dintre Lucian Bute şi Jean Pascal va avea loc la Centre Bell, din Montreal