Mazare vrea în Mamaia bărbaţii cu AMANTE şi turiştii de weekend

Radu Mazăre, preferă turiştii de weekend care vin cu amantele pe litoral şi cheltuiesc bani în cluburi sau restaurante. Staţiunea de fiţe Mamaia este cunoscută, de altfel, mai mult pentru nopţile albe din cluburi decât pentru zilele fierbinţi de pe plajă.

RomaniaTV.net
25 mai 2013, 10:29
Mazare vrea în Mamaia bărbaţii cu AMANTE şi turiştii de weekend

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat că îi preferă pe turiştii de weekend, care merg pe litoral cu amantele şi cheltuiesc bani în cluburi sau restaurante. De altfel, staţiunea Mamaia este cunoscută pentru petrecerile cu şampanie scumpă care curge valuri şi pentru fetele frumoase care îşi etalează siluetele.

Potrivit România TV, unii dintre tinerii de bani gata cheltuiesc adevărate averi când vine vorba de distracţie. Primarul nu ezită nici el să se dezlănţuie alături de petrecăreţi, dar şi de fetele provocatoare.

„Turismul în Mamaia este în proporție de 60% turism săptămânal și 40% turism de weekend. Sunt unii care spun că dom’ le, ce să facem, este turism de weekend. N-ar trebui să-l facem săptămânal? Nu”, a spus Mazăre.

El a explicar că dacă stațiunea ar fi plină de luni până luni cu turiști care stau o săptămână, toți turiștii de weekend nu ar mai veni și s-ar duce în altă parte.

Mazăre apreciază că la Mamaia merg vara în fiecare weekend aproximativ la 10-12.000 de turişti.

„Mie personal, ca primar și ca administrator al stațiunii îmi convine să îmi vină patru weekenduri, câte două zile în timpul săptămânii, niște oameni care cheltuiesc, vin cu amanta, cu prietenii, lasă bani, merg în restaurante. Mie îmi convine lucrul ăsta”, a adăugat primarul Constanței.

Ca să atragă mai mulţi turişti pe litoral, Mazăre a filmat şi un videoclip al staţiunii Mamaia. Recent, imnul, cântat de Loredana, a făcut furori la Cannes. Chiar şi Radu Mazăre apare în imnul „Viva Mamaia”, în rol de salvamar.