Radu Mazăre şi-a serbat ziua în clubul de fiţe deschis de Botezatu în Mamaia VIDEO

Cel mai nou club din Mamaia a fost inaugurat. Se numeşte Le GaGa, iar Radu Mazăre, primarul oraşului Constanţa, a ales acest club pentru a-şi sărbători ziua de naştere.

RomaniaTV.net
06 iul. 2013, 08:48

Lux, opulenţă şi o petrecere pe cinste în cel mai nou club de fiţe din Mamaia, Le GaGa. Locul în care tinerii nu se uită la bani când vine vorba de distracţie a fost deschis de celebrul designer Cătălin Botezatu.

De la petrecere nu a lipsit nici primarul Radu Mazăre, care şi-a serbat ziua aniversară alături de vedetele din show-biz-ul autohton.

Un club nou, un concept nou. Două animatoare, sumar imbracate, i-au întâmpinat pe tinerii dornici de distracţie intr-un mod cu totul inedit: în piscină, cu şerpii în jurul gâtului.

După o noapte de distracţie Primarul Constanţei a spus că-şi doreşte un singur lucru :”Sănătate, e tot ce-mi doresc, restul le rezolvăm”.

Cele 20 de dansatoare ale clubului au atras privirile bărbaţilor ca un magnet. Cătălin Botezatu, managerul clubului, speră ca toţi turiştii să se distreze măcar o dată în noul său local. „Nu este un club doar pentru cei cu bani, este un club în care pot veni toti cei care vor sa simta bine. Pe o plaja extrem de eleganta 02.37

Printre petrecăreţi au fost Irinel Columbeanu, Adelina Pestruţu sau Cristi Borcea. Şampania şi băuturile fine i-au insoţit pe tineri chiar şi pe ringul de dans. Tinerii spun că acesta este doar începutul unui sezon plin de petreceri pe litor.