Mazăre a venit cu fetele la Congresul PSD VIDEO

Congresul PSD nu a fost lipsit de culoare. Radu Mazăre, primarul Constanţei, a avut o apariţie inedită. El a venit cu un comando de tinere domnişoare care să îl ajute să-şi transmită mesajul.

RomaniaTV.net
07 apr. 2012, 09:52
Mazăre a venit cu fetele la Congresul PSD VIDEO

Mazăre a venit la reuniunea social-democraţilor cu trei fete în costumaţie militară kaki, berete roşii şi bocanci, costumaţie devenită deja tradiţională pentru primarul de la Constanţa, când participă la şedinţele importante de la PSD.

„Am cu mine trei fete”, a explicat Mazăre, la România TV,  completat imediat de una din însoţitoarele sale: „…şi în spate o armată întreagă”. „Vezi că ştii…”, a spus mulţumit Mazăre de pupila sa.

Întrebat care este mesajul său către pesedişti, primarul Constanţei a spus: „Case, case, case. Nu vreau să mai fie tânăr în România care să nu aibă o casă, nu vreau să mai fie sărac în România care să nu aibă un acoperiş deasupra capului.”

Când a ajuns la tribună, Mazăre a fost însoţit de tinerii cu care venise ce purtau două panouri cu imagini al cartierului de locuinţe pentru tineri pe care l-a construit în Constanţa. Cum panourile au fost puse în faţa liderilor partidului, primarul a intervenit să aranjeze decorul cum trebuie. „Voi mergeţi mai spre colţul ăla că acolo nu sunt persoane cu funcţii mari”, a spus primarul.