Mazăre: „Băsescu? Omul Diavolului! E grea lupta cu el”

Radu Mazăre îl cataloghează pe Traian Băsescu drept "omul Diavolului", afirmând că dă cu preşedintele suspendat o luptă grea. Prezent la procesul pe care îl are deschis la Curtea de Apel Bucureşti, primarul Constanţei a declarat că "foarte mulţi dintre cei care acţionează în Justiţie" sunt "oameni cu steluţe" care ar face parte din serviciile secrete.

RomaniaTV.net
22 aug. 2012, 11:59
Mazăre: „Băsescu? Omul Diavolului! E grea lupta cu el”

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, miercuri, că în spatele proceselor pe care le are pe rol s-ar afla oameni din serviciile secrete care ar răspunde la comandă politică. Edilul PSD a reluat atacurile la adresa preşedintelui suspendat Traian Băsescu pe care l-a catalogat de această dată drept „omul Diavolului”.

Băsescu? Om însemnat, e omul Diavolului, e grea lupta cu el. Foarte mulţi din cei care acţionează în Justiţie acţionează la alte resorturi decât cele normale şi care ţin de lege şi de bun simţ. Mă refer la steluţe care cresc, scad şamd. Dacă ai intrat în plasa celor de la servicii până când intrii sub pământ, închizi ochii tot reacţionezi”, a declarat Mazăre la Curtea de Apel Bucureşti.