Măsuri excepţionale de pază pentru studenta criminală VIDEO

Studenta criminală este păzită în spital mai bine ca în penitenciar. Imagini în exclusivitate au fost surprinse de reporterii România TV în Spitalul Universitar unde este internată studenta.

RomaniaTV.net
24 mai 2012, 10:07
Măsuri excepţionale de pază pentru studenta criminală VIDEO

Etajul 5 al Spitalului Universitar din Capitală arată ca o fortăreaţă. Paznicii au împânzit saloanele, încă din zona lifturilor. Într-un moment de neatenţie al lor, reporterii România TV au ajuns pe culoarulul notat cu litera „A”.

Au cerut ajutorul unei asistente, spunându-i că vor să o viziteze pe Carmen. Asistenta i-a mai întrebat dacă vor să o viziteze personal, ca să le dea halat. Astfel au aflat că pacienta criminală se află în rezerva 11, de la „Postoperator”.

Reporterii încearcă să ajungă în salonul unde se află Carmen Bejan, lăuza criminală, pentru a sta de vorbă cu ea, dar pentru ei începe o altă cursă cu obstacole. Trec pe un culoar şi ajung în faţa unei uşi pe care scrie „Accesul Interzis”.

Totuşi ei intră pe uşă şi surprind doi poliţişti mâncând dintr-o conservă. Când se trezesc cu „străinii” pe cap, poliţiştii par încurcaţi că au fost văzuţi într-o astfel de postură şi încep să fie mai „vigilenţi”. Îi întreabă pe intruşi ce este cu ei acolo, iar când aceştia încearcă să avanseze mai mult pe culoar, sunt opriţi, ca să nu ajungă la rezerva lăuzei criminale.