Maşini de lux, abandonate de bogătaşii britanici. Piesa de rezistenţă: Un Ferrari Enzo FOTO

Maşinile de lux au fost o dată simboluri ale statutului social pentru bogătaşii britanici care aveau un stil de viaţă extravagant în Dubai. Dar acum, abandonate şi pline de praf, ele arată ce efecte devastatoare a avut criza economică chiar şi asupra celor avuţi.

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 14:51

Aceste maşini performante au fost abandonate la aeroport de cetăţeni britanici care se tem să nu ajungă în închisoare, deoarece au probleme mari cu datoriile.

În loc să se confrunte cu posibilitatea de a face închisoare conform legislației stricte din Dubai, britanicii au preferat să se întoarcă acasă, fără ca măcar să deranjeze să-şi vândă maşinile, potrivit DailyMail.

Printre maşinile de lux care au fost lăsate la aeroport cu cheile în contact se numără şi mărcile Mercedes, Audi şi Jaguar.

Dar de departe cea mai mare surpriză a poliției din Dubai a fost descoperirea unui Ferrari Enzo care valorează un milion de lire. Doar 399 de astfel de vehicule puternice, din seria Ferrari Enzo, au fost construite în lume.

Mai mult de 3.000 de autoturisme au fost găsite abandonate anul trecut în Dubai.

Ele au fost apoi vândute de către poliție sau casate.

Un număr tot mai mare de oameni de afaceri și femei au fost trimişi la închisoare pentru datoriile acumulate în Dubai, unde legistaţia este extrem de severă.