Maşina fiului primarului din Vulcan a fost incendiată

Autoturismul de lux al fiului primarului din Vulcan, Gheorghe Ile, a fost incendiată, informează România TV. Maşina a fost distrusă în proporţie de 70%. Primarul este cunoscut pentru telegondola din oraş.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 05:13
Maşina fiului primarului din Vulcan a fost incendiată

Probabil este o răzbunare politică la adresa primarului Gheorghe Ile, dar prima victimă colaterală pare să fi fost fiul său. Maşina de lux a acestuia a fost incendiată. Autoturismul în acest moment aparţine unei firme de leasing, dar este luată printr-o societate comercială administrată de fiul primarului.

Se pare că totul s-a întâmplat luni noaptea, în jurul orei 3.00, în municipiul Vulcan. Cei care au sunat la 112 sunt vecinii care au văzut maşina arzând. Pompierii au sosit imediat la faţa locului şi au reuşit să stingă focul, însă autoturismul de lux este avariat în proporţie de 70%.

Din fericire, nu au fost victime pentru că nu se afla nimeni în zonă în acel moment. Poliţiştii au început deja cercetările şi se pare că au un cerc de suspecţi pe care îi audiază marţi dimineaţa.

Tatăl proprietarului, primarul Gheorghe Ile, care 4 ani de zile a fost primar la Vulcan din partea Partidului Democrat Liberal a schimbat macazul în această primă vară şi a trecut în PSD, de această dată este candidat la primărie din partea USL. Este, de asemenea, cunoscut şi pentru celebra telegondolă de la Vulcan, inaugurată în februarie 2011 cu 33 de milioane de lei, bani veniţi de la Ministerul Turismului.