Masacru la padocul din Paşcani. Câinii maidanezi nu sunt hrăniţi şi se mănâncă între ei VIDEO

Padocul din Paşcani este iadul pe pământ pentru patrupede. Cele 300 de animale nu sunt hrănite cu zilele şi ajung să se mănânce între ele. Şi mai revoltător este că alţi câini din zonă sfârşesc împuşcaţi de necunoscuţi.

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 10:33
Masacru la padocul din Paşcani. Câinii maidanezi nu sunt hrăniţi şi se mănâncă între ei VIDEO

La adăpostul din Paşcani mor câinii pe capete. Animalele ajung să se mănânce între ele de foame, iar la padoc nu există nici măcar un veterinar care să se ocupe de animale. Şi în jurul padocului, peisajul este unul apocaliptic. Terenul este presărat cu leşuri. Mai mulţi câini au fost împuşcaţi, dar nimeni nu ştie cine sunt autorii.

„Am fost anunţată telefonic despre faptul că în apropierea gropii de gunoi s-a tras din două mașini asupra mai multor câini. Cel puțin cinci câini au fost uciși. Cei care ne-au anunțat nu au putut identifica făptașii. Probabil că aceasta este soluția autorităților la problema câinilor comunitari”, a spus Luminița Diaconu, membră a asociație AxiHop, potrivit newspascani.ro.

Primăria a virat 10.000 de lei în contul firmei de ecarisaj, dar nu a dat niciun ban pentru adăpost. Reprezentanţii municipalităţii susţin că locuitorii oraşului sunt cei care au vrut ca maidanezii să fie adunaţi de pe străzi şi duşi în adăpoturi.