Masa de Paşte cu firma de catering costă 250 de lei. Vezi până când mai poţi comanda

Cei care vor să petreacă un Paşte fără emoţii, fie din cauza fripturii de miel care ar putea fi prea arsă sau a drobului prea sărat sau necondimentat cum trebuie, o pot face apelând la o firmă de catering. Firmele din domeniu sunt dispuse să înroşească chiar şi ouăle.

12 apr. 2012, 05:12
Masa de Paşte cu firma de catering costă 250 de lei. Vezi până când mai poţi comanda

Firmele de catering au în ofertă tot ce trebuie pentru ca de pe masa de Paşte să nu lipsească nimic. Astfel, doamnelor sau domnilor bucătari nu le mai rămâne nimic altceva de făcut decât să pregătească vesela şi banii.

O masă de Paşte pentru patru persoane costă aproximativ 250 de lei. „Pentru preţul anunţat, clientul primeşte în jur de 800 de grame de drob de miel, 1,6 litri de ciorbă de miel, spanac sau friptură cu carne de miel, lăsăm opţiunea clientului de a alege, 10 ouă roşii, un cozonac şi o pască. Bonus oferim o oală de lut pentru borşul de miel şi un coşuleţ pentru ouă”, a spus, pentru RTV.NET, Iosif Daniel, director la cityfood.ro.

Cu cât numărul de persoane creşte, cu atât preţul comenzii scade. Spre exemplu, dacă se comandă masa de Paşte pentru opt persoane, preţul este de 425 de lei. Cei care vor să apeleze la o firmă de catering pentru masa de Paşte trebuie să se grăbească şi să facă comnda din timp. „Primim comenzi până în joia Paştelui, iar livrarea comenzii se va face când doreşte clientul”, a spus Iosif Daniel.

Comenzi pe alese

Cei care nu doresc să cumpere pachetele propuse de firmele de catering pot comanda separat şi în cantităţile dorite. Pe site-ul chelner.ro, ciorba sau borş de miel, dres cu smântână şi ou, cu lobodă sau ştevie, cu leuştean, 500 de mililitri, costă 15 lei. Drobul în prapur de miel, 350 de grame, costă 27 de lei, iar o jumătate de kilogram de stufat de miel costă 40 de lei. Friptura de miel are un preţ de 45 de lei, pentru o cantitate de 200-250 de grame, în timp ce un ou vopsit costă 3 lei. Cei care doresc de Paşte o masă mai deosebită au la dispoziţie terină de curcan cu praz, învelită cu prosciuto, pentru un preţ de 20 de lei suta de grame. Iubitorii de sarmele pot apela la soluţia celor învelite în ştevie. Potrvit chelner.ro, 20 de bucăţi de astfel de sarmale costă 60 de lei, în preţ intrând mămăliga şi smântâna.

Prăjiturile se comandă separat

Prăjiturile, în afara cozonacului, se cumpără separat pe toate site-urile de specialitate. Spre exemplu, potrivit casaveche.ro, un platou de cofetărie asortat, compus din prăjituri de casă, în greutate de 700 de grame, costă 40 de lei. Tot pentru 40 de lei se poate comanda un platou cu minitarte de fructe şi ciocolată, în greutate de 500 de grame. Un tort se comandă pentru 65 de lei kilogramul.

Preţul este valabil pentru tort de ciocolată, Tiramisu, Diplomat, tort de fructe, tort Delice, tort Finetti (diplomat + cremă de ciocolată cu nuci şi stafide) sau Vienna. Pentru decor cu marţipan firma de catering casaveche.ro mai taxează clienţii cu 10 lei la kilogramul de tort.