Mary Poppins, în variantă masculină. Află cine este bărbatul care studiază să devină dădacă

Michael Kenny este singurul bărbat într-o grupă de 48 de femei care studiază cum să devină dădace la Norland College, din Baht, supranumit şi colegiul "Mary Poppins", după celebrul personaj de film care a făcut tuturor copilăria mai frumoasă.

RomaniaTV.net
07 sept. 2012, 11:31

Zeci de ani, la Norland College s-au înscris numai femei dornice să devină maestre în arta transformării draperiilor în costume şi în cea a schimbării scutecelor. Acum, pentru prima a doua oară de la înfiinţarea instituţiei, printre zecile de studente se numără şi un tânăr care vrea să devină un „dădac” perfect când va termina cursurile colegiului din Bath.

Michael Kenny, în vârstă de 18 ani, este în acest moment vedeta colegiului „Mary Poppins” şi este pe cale să afle pe propria piele că este nevoie de mai mult de „o lingură de zahăr cu vârf„, vorba cântecului, pentru a absolvi cursurile. Evident, în momentul în care a decis să urmeze cursurile colegiului de dădace, Michael a fost nevoit să suporte o mulţime de ironii şi de glume din partea prietenilor. Chiar şi aşa, s-a interesat dacă există posibilitatea să se înscrie la cursuri şi cum răspunsul a fost pozitiv nu i-a rămas decât să depună documentaţia, să-şi facă bagajele şi să se prezinte la şcoală.

Dacă toate colegele lui poartă uniforme crem şi pălării maron, Michael Kenny, al doilea student de sex masculin din istoria de 120 de ani a colegiului, va purta un sacou, cămaşă crem, cravată asortată şi pantaloni bej.

Uimite de îndrăzneala lui Michael, toate fetele l-au primit cu braţele deschise pe colegul lor. „Toate au vrut să se asigure că mă simt bine şi au fost foarte grijulii”, a povestit tânărul.

Cum alegerea făcută de Michael este, să recunoaştem, puţin ciudată, tânărul a explicat şi că a decis să se specializeze în îngrijirea copiilor după ce a lucrat ca voluntar la un orfelinat din Uganda, unde le-a predat limba engleză unor copii cu dizabilităţi. După ce va căpăta experienţă ca „dădacă”, el plănuieşte, însă, să meargă mai departe cu studiile şi să devin profesor de grădiniţă sau la o şcoală pregătitoare.