Mărturii ZGUDUITOARE ale bunicii copilului ucis de câini. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus

Trupul neînsufleţit al băieţelului de patru ani ucis de câini maidanezi în zona Parcului Tei a fost depus, miercuri, la Biseria Sfântul Gheorghe din Capitală. Îndureraţi peste măsură, părinţii şi bunica stau deznădăjduiţi la căpătâiul copilului şi nu-şi pot explica de ce micuţul a avut o soartă atât de crudă. Bunica băiatului, care îl avea în grijă în momentul producerii tragediei, este zguduită de durere şi nu-şi revine din şoc.

RomaniaTV.net
04 sept. 2013, 11:35
Mărturii ZGUDUITOARE ale bunicii copilului ucis de câini. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus

Bunica băieţelului ucis de câine, Aurica Anghel, a făcut mărturii zguduitoare la priveghiul copilului. Femeia este în stare de şoc și rememorează fiecare clipă petrecută cu nepoţii ei în parc, înaintea de producerea tragediei. Ultimele cuvinte spuse de Ionuţ înainte să dispară de lângă ea şi să fie muşcat de fiarele de pe un maidan din apropierea parcului până când a murit îi răsună permanent în minte.

„Mi-a spus «bunica, aici ne jucăm… aici suntem, şi eu mă mutam cu banca… se mutau ei, mă mutam şi eu… În trei locuri m-am mutat, mă mutam din bancă în bancă după ei, după ei, după ei. Nu ştiu cum au dispărut, că eu nu cunoşteam parcul aşa bine”, spune obsesiv femeia, distrusă de durere şi de faptul că nu înţelege cum a fost posibil aşa ceva. Bunica lui Ionuţ crede că toţi câinii maidanezi trebuie să fie omorâţi: „Să-i omoare pe toţi, unul să nu rămână, să-i facă săpun”.

DEZBATERE şi SONDAJ RTV.NET: Care este soluţia pentru rezolvarea problemei maidanezilor din Bucureşti?

Femeia spune că nepotul cel mare, în vârstă de 6 ani, care a fost şi el muşcat de picior de câini, dar a reuşit să scape, este în stare de şoc. „Primele cuvinte ale lui au fost «bunica, Ionuţ gata, nu mai e, a murit. Cinci câini erau pe el şi eu am scăpat». Atât a putut să spună. Mi-a spus: «bunica, îţi spun ceva, dar nu mă baţi». El n-a mai spus nici la cine l-a scăpat pe el că are un frate şi că l-au mâncat câinii”, a povestit Aurica Anghel.

Femeia a zugrăvit, printre lacrimi, imaginea zguduitoare a copilului ucis de câini: „Să-l vedeţi cum este. Nu mai are o mână, capul e luat. Tot, tot, tot…. La faţă e tumefiat”.

CITEŞTE ŞI: Medicii de la IML, INGROZIŢI de cazul copilului UCIS DE CÂINI: Doar pe tălpi nu avea răni

„Fratele lui e foarte speriat. Tot zice «nu sunt de vină eu, nu sunt de vină eu». Părinţii sunt mulţumiţi că au scăpat măcar cu unul… Mi-au zis că nu mi-i mai dau mie, mi-a zis şi băiatul cuvinte grele”, spune femeia.

Bunica a precizat că nu este de vină pentru cele întâmplate: „A fost o fracţiune de secundă. N-am fost nici eu vinovată, că sunt ca argintul viu copiii ăştia. Trebuia să mă duc imediat, dar eu tot aşteptam să vină”.

Şi tatăl băiatului este împietrit de durere. „Cine-i iubeşte pe maidanezi, să vină să vadă cum arată copilul meu! Fiul meu nu a murit muşcat de câini, ci mâncat!”, spune bărbatul, care se pregăteşte să-şi îngroape fiul de numai patru anişori.