Mărturii în premieră despre Nicu Ceauşescu: O „binecuvântare” pentru oamenii din Sibiu VIDEO

Venirea lui Nicu Ceauşescu la Sibiu, în anul 1987, a fost o binecuvântare pentru cei de acolo. În acei ani plini de lipsuri, un simplu telefon dat de mezinul dictatorului rezolva orice problemă, de la carne la brânză şi lapte. Simion Scutea - fost secretar pe probleme organizatorice în Comitetul Judeţean de Partid, a vorbit, într-un interviu acordat echipei România TV, despre cât de iubit a fost Nicu Ceauşescu în Sibiu. Au fost însă şi minusuri.

29 iun. 2013, 20:17
Mărturii în premieră despre Nicu Ceauşescu: O „binecuvântare” pentru oamenii din Sibiu VIDEO

Noua funcţie în care s-a găsit uns „prinţişorului” l-a făcut pe acesta şi mai îngâmfat, iar „băiatul lui tata” se credea mai competent decât era în realitate.

Promovarea în 1987 drept prim secretar al organizaţiei PCR Sibiu l-a făcut pe Nicu Ceauşescu şi mai îngâmfat decât înainte.

Deşi era plin de el şi uneori arogant, Nicu era un singuratic…în ciuda stilului său de viaţă, plin de petreceri, prieteni şi femei frumoase.

Oamenilor din Sibiu nu le-a păsat însă de această latură a lui Nicu Ceauşescu. Pentru ei conta cel mai mult faptul că mezinul dictatorului putea rezolva toate lipsurile judeţului printr-un simplu telefon şi, datorită acestei implicări, Nicu este şi în ziua de azi foarte apreciat.