MĂRTURII EMOŢIONANTE făcute de rudele celor ucişi de fiul judecătoarei şpăgare VIDEO

Florin Cergan, fiul judecătoarei şpăgare, a ucis cu maşina trei oameni în urmă cu doi ani şi nu a păţit nimic. Este vorba despre o fetiţă de 15 ani şi părinţii ei. Acum, în urmă a rămas un băieţel orfan, crescut de mătuşa lui. Oamenii speră ca măcar acum, odată ce judecătoarea şi fiul ei au fost arestaţi preventiv pentru o şpagă de un milion de euro, să se facă dreptate.

10 aug. 2013, 15:28
MĂRTURII EMOŢIONANTE făcute de rudele celor ucişi de fiul judecătoarei şpăgare VIDEO

Sora femeii moarte în accidentul din 8 martie 2011 îşi aduce aminte totul, ca şi cum ar fi fost chiar ieri.

„Soţul meu a fost cel care a primit vestea. A intrat pe uşă şi plângea. Mi-am dat seama că e de rău. Mi-am dat seama că a murit cineva. Când mi-a zis că sora mea, cumnatul meu şi nepoţica mea au murit am spus că nu se poate”, a declarat Cecilia Stancu, sora femeii care a murit în accident.

Ulterior, femeia a aflat că cel care îi omorâse rudele conducea cu viteză, în stare de ebrietate. Preot la acel moment, Florin Cergan a vrut să scape de răspundere. „Cel care i-a omorât avea peste 150 km/h şi a fost şi băut. Şoferul nu a recunoscut în seara aceea că a fost la volan. Vinovatul nu a făcut o zi de arest, nimic. După doi ani şi cinci luni stăm cu dosar de expertize”, a mai spus Cecilia Stancu.

Cel mai mult a suferit băieţelul familiei omorâte, care la momentul accidentului avea numai 12 ani. Mătuşa lui a povestit drama prin care a trecut copilul. „Ştiţi ce a zis băiatul când i s-a dat vestea? A întrebat: „Chiar toţi trei au murit? Măcar Ioana (sora lui – n.r.) să-mi fi rămas şi mie””, a mai povestit femeia.

Acum, după ce judecătoarea şpăgară şi fiul ei au fost arestaţi pentru mită, Cecilia Stancu crede că s-a făcut dreptate. Dreptate divină, pentru că pe cea a oamenilor încă o aşteaptă. „Am zis că Dumnezeu nu doarme. Eu n-am avut relaţii şi pentru mine singurul ajutor a fost doar să mă rog să se facă dreptate. Poate s-o face dreptate”, a conchis aceasta.