Mărturii emoţionante din avionul groazei: Am auzit „Tatăl Nostru” rostit în şapte limbi

Fotbalistul Marius Ene, de la Corona Braşov - aflat printre pasagerii cursei Bucureşti -Roma care a aterizat pe un motor - a descris pentru ProSport clipele de groază prin care a trecut. Am auzit rugăciunea "Tatăl Nostru" rostită în şapte limbi, a dezvăluit sportivul.

19 iun. 2013, 10:50
Mărturii emoţionante din avionul groazei: Am auzit „Tatăl Nostru” rostit în şapte limbi

Printre cei 165 de pasageri ai cursei Bucureşti-Roma, care şi-au văzut moartea cu ochii pe 9 iunie, s-a aflat şi atacantul Marius Ene, de la Corona Braşov. „Au fost cele mai lungi minute din viaţa mea. Oamenii erau disperaţi pe lângă mine. Unii leşinau, alţii au făcut pe ei, la propriu, sau vomitau… E o senzaţie ciudată să ştii că urmează să păţeşti ceva rău, dar să nu poţi face nimic. Am auzit «Tatăl Nostru» în şapte limbi„, a povestit sportivul pentru prosport.ro

După aterizarea forţată, fotbalistul de la Corona Braşov a fost primul care a părăsit avionul. „După ce am aterizat, am deschis uşa de la ieşirea de urgenţă. Am stat aproape de respectiva ieşire şi am tras cu urechea când stewardesa i-a dat indicaţii unui pasager. Când am văzut că era cam palid, am deschis eu uşa şi am ieşit pe aripa dreaptă. Ajuns pe pământ, am făcut un sprint de 150-200 de metri, cel mai rapid din viaţa mea. Simţeam nevoia de a mă descătuşa„, a mai povestit Marius Ene.

Toţi cei 165 de pasageri ai aeronavei au fost evacuaţi pe topogane şi doar câteva persoane au fost rănite uşor. Trei români au ajuns la spital, printre aceştia aflându-se şi o femeie însărcinată.

Citeşte şi Aterizarea de urgenţă a avionului Wizzair la Roma, surprinsă de camerele de filmat VIDEO