Mărturia ŞOCANTĂ a unui bărbat aflat la un pas de MOARTE. A vizitat RAIUL şi a vorbit cu Dumnezeu

Un bărbat din America a declarat că a ajuns în Rai şi a vorbit cu Dumnezeu, după ce pentru mai multe ore s-a aflat în moarte clinică, suferind un infarct. El a povestit cu lux de amănunte întreaga întâmplare care i-a schimbat viaţa.

03 mai 2013, 07:15

Bărbatul a povestit că a văzut un grup de îngeri şi o cameră luminoasă, declarând că a fost escortat până la „uşa celei de a doua şansă”, potrivit Mirror.

Incidentul a avut loc în iarnă, când Don Houston, un american din Oklahoma, a suferit un infarct miocardic în timpul somnului. El a fost descoperit de soţia sa, Rita, în stare de inconştienţă. Bărbatul de 62 de ani nu mai respira. Femeia a încercat să îl resusciteze, dar nu a reuşit. Astfel, ea chemat o ambulanţă care l-a transportat la spital.  

Citeşte şi Lucrează de 36 de ani pentru a-şi construi o ARCĂ. Un preot crede în sfârşitul lumii VIDEO

După ce au folosit defibrilatorul de trei ori, medicii au reuşit să stabilizeze inima bătrânului. El a fost internat într-o unitate de terapie intesivă, dar doctorii nu erau siguri dacă îşi va reveni sau nu, pregătind-o pe soţie pentru tot ce era mai rău. Astfel, femeia împreună cu familia au intrat în camera lui Don şi au început să se roage, ţinându-se de mână.

„Un doctor a venit şi mi-a spus că soţul meu nu răspunde. Atunci ne-am rugat în jurul lui, ţinându-ne de mână. Ne-am rugat toţi şi ne-am rugat şi Dumenzeu ne-a auzit rugăciunile”, a declarat Rita, surprinsă că bărbatul şi-a revenit chiar în acele momente, cu toate că avea serioase probleme cu inima.

 Citeşte şi Există viaţă după moarte? Jurnalul unui neurochirurg VIDEO

Bărbatul s-a trezi miraculos şi a început să povestească experienţa prin care a trecut, spunând că a ajuns în rai, unde a văzut îngeri şi a vorbit cu Dumnezeu, în perioada în care a fost în moarte clinică.

Nu mă gândeam că o să mă pun la somn şi o să mor, dar asta s-a întâmplat. Am ajuns dintr-o dată într-o cameră mare şi albă. Era doar alb. Totul era atât de incredibil şi atât de paşnic. Nu a fost un vis. Era atât de real. Vreau să spun a fost real. Îngerii erau acolo. Dumnezeu a vorbit cu mine. S-a întâmplat. Un înger mi-a zis, „Don, tu mergi cu mine”. Am Am mers printr-o uşă pe care mi-a arătat-o şi apoi am început să îmi aud numele. Erau doctorii şi asistentele. Ştiu sigur că este ceva acolo şi nu suntem singuri. Când mori nu eşti singur. Este cineva acolo care să aibă grijă de tine şi să te ajute pe drum. Ei te vor conduce. Trebuie să îl ai pe Dumnezeu în inimă pentru că nu ştii când o să mori„, a declarat bărbatul, care crede că a supravieţuit unui serios infarct pentru un scop divin.

Citeşte şi Povestea incredibilă a unei femei care a supravieţuit, deşi a fost în moarte clinică de 3 ori VIDEO