Marius Şumudică a demisionat de la FC Vaslui

În urma înfrângerii de la Braşov, scor 1-2, din etapa a 9-a a Ligii I, Marius Şumudică a renunţat la funcţia de antrenor al formaţiei FC Vaslui. Cele mai mari şanse de a-l înlocui în funcţie este Sorin Cârţu.

RomaniaTV.net
24 sept. 2012, 08:03
Marius Şumudică a demisionat de la FC Vaslui

A doua înfrânegere suferită de FC Vaslui în această ediţie de campionat, 1-2 la Braşov, duminică, în etapa a 9-a, i-a fost fatală antrenorului Marius Şumudică, acesta fiind băgat în şedinţă de patronul Adrian Porumboiu. Tehnicianul, căruia săptămânile trecute i se aduseseră critici referitoare la jocul echipei, a decis să plece după această discuţie.

Până la numirea noului antrenor, de echipă se va ocupa antrenorul secund, Eduard Iordănescu, care însă nu va continua la Vaslui, el trimiţând presei un comunicat în care specifică: „Am avut o discuţie cu patronul clubului, în care mi-am anunţat intenţia de a înceta colaborarea cu FC Vaslui. Am luat această decizie pentru că acum ceva timp i-am promis lui Şumudică că voi rămâne la Vaslui atât timp cât va fi şi el aici.

Existau ceva tensiuni din cauza unor speculaţii de presă cum că nu am avea cele mai bune relaţii şi că aş fi eu o soluţie în cazul schimbării sale. Pentru a evapora acele tensiuni mi-am dat în acel moment cuvântul că voi proceda aşa faţă de el, iar cuvântul şi onoarea mea sunt mai presus de orice oportunitate profesională. Am promis patronului că mă voi ocupa de echipă până când dânsul va găsi o soluţie, pentru că am înţeles că nu există niciuna în acest moment. Când va apărea o soluţie, îmi voi încheia şi eu colaborarea cu FC Vaslui„.

Cel mai aproape de a o prelua pe FC Vaslui este Sorin Cârţu.