Marius Moga şi Valentina Pelinel, surprinşi de urgia uraganului Sandy

Atât Marius, cât şi Valentina au o locuinţă la New York şi sunt obişnuiţi ai metropolei de pe coasta estică a Americii. Cei doi se află în aceste zile în "Big Apple".

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 06:36

Compozitorul Marius Moga e acolo de mai bine de o săptămână, în timp ce Pelinel a apărut în New York de doar câteva zile. Cei doi se lăudau însă şi pe conturile lor de Facebook că vor fi martori ai uraganului Sandy, scrie CanCan. Şi mai interesant este că cei doi au mai fost martori la un eveniment similar. Anul trecut, uraganul Irene i-a înspăimântat puţin pe amândoi.

New Yorkul, lovit de uragan. Imagini teribile

Morţi, explozii, străzile Manhattanului sub ape. Deşi autorităţile au încercat să se pregătească pentru venirea uraganului Sandy, acesta a lovit cu o putere mai mare decât se credea, răvăşind Statele Unite. 

Autorităţile au închis tunelurile dinspre Manhattan şi mai multe poduri, iar curentul electric a fost întrerupt intenţionat în toată partea sudică, incluzând centrul financiar Wall Street. Alte zeci de transformatoare au fost distruse la sud de 39 Street de contactul cu apa, iar staţiile de metrou au fost inundate.

Cel puţin 13 persoane au murit în Statele Unite şi Canada.