Mariana Câmpeanu: Salariile ar putea creşte din 2014 VIDEO

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, la România TV, că salariile ar putea creşte în 2014. Aceasta a precizat că Guvernul face toate eforturile ca anul viitor salariile să fie mărite. Ba chiar mai mult, ministrul spune că şi alocaţiile copiilor ar putea să crească.

07 mai 2013, 20:44
Mariana Câmpeanu: Salariile ar putea creşte din 2014 VIDEO

Întrebată de jurnaliştii România TV când o să crească salariile, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu a declarat că: „Eu cred şi sper că de la anul vor creşte. Semnele arată că va fi o creştere economică poate peste prognoza anului acesta şi la anul, dacă tendinţa asta e şi se desţeleneşte economia o să crească mai mult. O să crească în funcţie de productivitate şi de nivelul creşterii economice„.

Ministrul Muncii susţine că se fac eforturi şi pentru creşterea alocaţiilor pentru copii.

Nicio alocaţie şi nicio indemnizaţie nu a mai crescut din 2008. Sper din inimă să creştem la anul alocaţiile pentru copii„, a precizat Mariana Câmpeanu.

În plus, ministrul Muncii susţine că indemnizaţia pentru bunici este deja intrată în vigoare în România. Este vorba, mai exact, de redenumirea suplimentului de 500 de lei plătit lunar mămicilor care se întorc mai devreme la locul de muncă.