Marian Oprişan, clientul reţelei de prostituţie coordonat de Andreea Marta. Oprişan dezminte

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, apare drept client al reţelei de prostituţie conduse de Andreea Marta, soţia lui Codruţ Marta. Andreea Marta şi sora ei au fost reţinute pentru proxenetism. Codruţ Marta este fostul şef de cabinet al lui Blejnar. În dosar apar mai mulţi politicieni şi oameni de afaceri, între care şi Elan Schwarzenberg. Contactat telefonic de jurnaliştii România TV, Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, a dezminţit faptul că ar fi avut vreo legătură cu reţeaua de proxenetism în care este implicată şi soţia lui Codruţ Marta. Soţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost reţinută pentru prostituţie şi proxenetism, iar astăzi, procurorii vor cere arestarea ei.

RomaniaTV.net
18 iul. 2012, 19:54
Marian Oprişan, clientul reţelei de prostituţie coordonat de Andreea Marta. Oprişan dezminte

Grupul era coordonat de Andreea Marta, soţia lui Codruţ Marta şi sora acesteia, Maria-Magdalena care racolau fetele sub pretextul că le vor lansa în lumea modei. În realitate, victimele erau duse de alte două persoane care faceau parte din grup la anumite petreceri special organizate pentru prostituţie.

Clienţii erau racolaţi de către membrii grupării din mediul oamenilor de afaceri, politicieni şi fotbalişti, care erau dispuşi să cheltuiască sume foarte mari de bani în cluburi exclusiviste în special în străinătate. Unul dintre clienţi era şi omul de afaceri Elan Swartzenberg. Reţeaua acţiona în Bucureşti, Monte Carlo, Nisa, Milano sau Dubai.

În funcţie de serviciile pe care le ofereau fetele erau catalogate diferit. „Trimite-mi o premiantă”, aşa se adresau clienţii atunci când le cereau pe cele mai „pricepute” dintre prostituate. Pentru ele, clienţii plăteau şi 1000 de euro pe noapte. Mare parte din bani se oprea la capii reţelei, fetele se alegeau doar cu 300-400 de euro.

În acest dosar a apărut şi primul nume de politician: Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

Contactat telefonic de jurnaliştii România TV, Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, a dezminţit faptul că ar fi avut vreo legătură cu reţeaua de proxenetism în care este implicată şi soţia lui Codruţ Marta, Andreea Marta.

Eu cred că în ţara asta ar trebui să ne ocupăm de lucruri serioase. Aceasta este o mizerie. Eu nu am nicio legătură cu această chestiune„, a declarat Marian Oprişan.

Mai mult, politicianul a mai spus că nimeni din interiorul Parchetului nu poate demonstra că el ar fi unul dintre clienţii acestei reţele de prostituţie.