Maria Băsescu a ieşit la cumpărături. Ce cadou i-a luat preşedintelui VIDEO

Soţia preşedintelui Traian Băsescu a ieşit, duminică, la cumpărături. Maria Băsescu a mers la Târgul de Crăciun de la Romexpo, unde are loc un eveniment dedicat strângerii de fonduri în scopuri caritabile, pentru a cumpăra cadouri. Mai bine de trei ore a petrecut prima doamnă la târg şi a făcut o mulţime de cumpărături. Pentru şeful statului, Maria Băsescu a luat o scrumieră.

RomaniaTV.net
02 dec. 2012, 11:43

Maria Băsescu a venit duminică, în jurul prânzului, la Târgul de la Romexpo şi le-a spus jurnaliştilor că vrea să cumpere primele cadouri de Crăciun.

„Toată lumea se pregăteşte de Crăciun. Voi cumpăra cadouri şi de aici şi din altă parte”, a spus soţia şefului statului.

Potrivit România TV, Maria Băsescu a cumpărat mai multe cadouri, de la diferitele standuri ale Târgului, care expun produse din mai multe state ale lumii.

Pentru Traian Băsescu, Maria a cumpărat o scrumieră, de la standul Algeriei.

I-am cumpărat soţului meu o scrumieră. E un obiect util„, le-a spus Maria Băsescu jurnaliştilor.

De asemenea, prima doamnă a mai achiziţionat bijuterii, podoabe pentru bradul de Crăciun, produse cosmetice, dar şi produse alimentare.

După ce a făcut mai multe vizite la standurile cu produse, Maria Băsescu a participat şi la un concert organizat la târg.

Târgul Cadourilor de Crăciun de la Romexpo s-a deschis pe 29 noiembrie şi se închide pe 2 decembrie.

Duminică, 2 decembrie, asociaţia The International Women’s Association of Bucharest organizează o nouă ediţie a IWA Christmas Bazaar, eveniment dedicat strângerii de fonduri în scopuri caritabile.

Săptămâna trecută, Traian Băsescu a fost cel care a ieşit la cumpărături, într-un hipermarket din Capitală.

Însoţit de câţiva ofiţeri SPP, preşedintele a petrecut mai bine de o oră printre rafturile kypermarketului, iar înainte de a părăsi complexul s-a oprit la o cafenea.