Margherita, SUPĂRATĂ FOC: Am scris Luceafărul ăla şi l-am desfăcut în 4 şi tot am picat Bac-ul VIDEO

Supărare mare în familia Clejanilor, după ce Margherita a picat Bacalaureatul, cu doar 2 sutimi. O mână de ajutor îi întinde primarul Radu Mazăre, care spune că o poate medita, pentru că fiul lui a luat peste 9 la examenul de maturitate.

RomaniaTV.net
14 iul. 2012, 10:43
Margherita, SUPĂRATĂ FOC: Am scris Luceafărul ăla şi l-am desfăcut în 4 şi tot am picat Bac-ul VIDEO

Sunt foarte foarte supărată şi am făcut contestaţie la Bac şi vreau să menţionez că eu am învăţat foarte mult pentru acest Bac din 2012. Am învăţat la română cât n-au învăţat alţii în 12 ani eu am învăţat în câteve luni şi pe lângă cântările pe care le am, am învăţat acum. Am scris, asta mă doare cel mai tare, că am rezolvat toate subiectele„, spune Margherita de la Clejani.

Partea a treia care era cea mai grea, am scris Luceafărul, am luat Luceafărul ăla şi l-am desfăcut în 4 în 5, în 6. Nu mi se pare corect ca eu să iau nota 6,40. Am făcut contestaţie şi mi s-a scăzut din notă. De ce?„, se întreabă nedumerită artista.

Margherita spune că pierderea Bacalaureatului îi încurcă toate planurile de viitor.

Am multe planuri, vreau să devin un om de televiziune, vreau să am o emisiune, să fac o facultate, mai multe lucruri pe care vreau să mi le îndeplinesc„, mai spune aceasta.

Nu e corect ce s-a întâmplat. Pentru 2 sutimi să nu-i dea şi ei să termine şi ea o dată cu Bacu ăsta. Dar până la urmă vine vorba la proverbul ăla al meu: Cine are carte are parte, cine n-are carte are două părţi. Fata mea e artistă, îşi face banii singură. Aşa că dacă nu mai îmi convine îmi iau toată familia, toată târla cum se zice şi mă mut la Bruxelles„, a adăugat Viorica de la Clejani.

Şi Radu Mazăre a sărit în ajutorul Margheritei.

I-am promis aşa, să mi-o dea pe fiică-sa s-o meditez, ca să ia Bacalaureatul„, spune primarul Constanţei.