Mărcile Realitatea, plimbate în instanţă între Guşă şi Schwartzenberg

Obiectiv.info scrie despre mărcile Realitatea, disputate de Cozmin Guşă şi Elan Schwartzenberg.

24 mai 2013, 08:56
Mărcile Realitatea, plimbate în instanţă între Guşă şi Schwartzenberg

Realitatea TV a anunţat că două instanţe au dat drept de cauză definitiv şi irevocabil companiei, Realitatea Media, condusă de Cozmin Guşă, în disputa privind mărcile Realitatea. Pe de altă parte, reprezentantul lui Schwartzenberg, Gheorghe Piperea, anunţă că se va face recurs în această privinţă săptămâna viitoare, scrie Obiectiv.info.

Tribunalul București a dispus suspendarea contractului de cesiune de mărci încheiat între Realitatea Media și Win Win Business & Lobby Company, încheiat la data de 18.04.2012 până la soluţionarea irevocabilă şi definitivă a multiplelor dosare civile şi penale care stau pe rolul instanţelor din România.

De asemenea, Tribunalul Bucureşti „dispune instituirea sechestrului judiciar asupra bunurilor care fac obiectul contractului de cesiune de mărci din data de 18.04.2012, respectiv 126 mărci naţionale şi o marcă comunitară. Dispune înscrierea sechestrului pentru opozabilitate la OSIM si CNA”.

De cealaltă parte, reprezentantul omului de afaceri Elan Schwartzenberg, Gheorghe Piperea a precizat pentru Obiectiv.info că ceea ce a făcut judecătorul de Tribunal nu se face. „Nu se poate ca o instanţă inferioară să suspende o decizie a unei instanţe superioare, respectiv cea dată de Curtea de Apel Bucureşti. Vă asigur că va fi un recurs în această privinţă săptămâna viitoare”, a declarat avocatul Gheorghe Piperea.