Mărcile Click! şi Adevărul Holding, scoase la LICITAŢIE! Vezi preţurile de pornire

Mărcile Adevărul Holding, Click, TV Click! şi Click FM vor fi scoase, miercuri, la licitaţie.  Vânzarea are loc în contextul în care lichidatorul judiciar al Odyssey Communication, Acsis Solv IPURL (agenţie de publicitate controlată de Dinu Patriciu) a cerut recuperarea datoriilor pe care Adevărul Holding, trust controlat tot de Dinu Patriciu, le are către agenţie, scrie Paginademedia.ro.

RomaniaTV.net
05 iun. 2012, 14:22
Mărcile Click! şi Adevărul Holding, scoase la LICITAŢIE! Vezi preţurile de pornire

Potrivit paginademedia.ro, licitația va avea loc la biroul executorului judecătoresc şi va cuprinde mărcile Adevărul Holding, Click!, TV Click și Click FM.

Vânzarea vine la doar câteva zile după ce ziarul Click! a fost confirmat, prin datele de tiraj și audiență, drept cel mai vândut și cel mai citit ziar din România

Prețurile de pornire, conform unui document prezentat de paginademedia.ro, sunt:

Marca Adevărul Holding: 19,7 milioane de lei (4,5 milioane de euro)
Click!: 745.000 de lei (170.000 de euro)
TV Click!: 218.000 de lei (50.000 de euro)
București 106,2 Click FM doar radio: 9.000 de lei (2.000 de euro)
Click! FM: 9.000 de lei (2.000 de euro)

Potrivit documentului, valoarea datoriei pe care o are de recuperat Odyssey de la Adevărul Holding este de 15,4 milioane de lei (3,5 milioane de euro), reprezentând contravaloare servicii publicitate și conexe prestate și neachitate plus 9.900 de lei (2.200 de euro) cu titlul de cheltuieli de judecată, plus aproape 200.000 de lei (45.000 de euro) reprezentând cheltuieli de executare silită.

La licitație poate participa orice persoană care, cel mai târziu până la începerea vânzării la licitație publică, a consemnat la CEC Bank, la dispoziția executorului judecătoresc, cel puțin 10% din prețul de începere al licitației pentru bunurile licitate.

Debitorul nu poate licita nici personal, nici prin alte persoane. După adjudecare, cumpărătorul este obligat să depună imediat întregul preț. La cererea sa, încuviițată de executorul judecătoresc, prețul se va depune, în cel mult cinci zile, la Cec Bank. Predarea bunului se va face după achitarea integrală a bunului.