Marcel Pavel, despre evoluţia trupei Mandinga la Eurovision 2012: Elena a fost nesigură

Marcel Pavel ştie ce înseamnă să cânţi la Eurovision, concurs la care a participat în 2002 alături de Monica Anghel. Cei doi au intrat în Top 10, obţinând cea mai bună clasare de până atunci pentru România. Solistul a vorbit despre prestaţia trupei Mandinga pe scena de la Baku, din semifinala de marţi a Eurovision 2012.

RomaniaTV.net
22 mai 2012, 21:02
Marcel Pavel, despre evoluţia trupei Mandinga la Eurovision 2012: Elena a fost nesigură

Interpretul Marcel Pavel a comentat evoluţia trupei Mandinga pe scena Eurovision 2012. Mandinga reprezintă România la Baku cu piesa „Zaleilah”. Intraţi în concurs cu numărul 6, cei de la Mandinga au avut câteva probleme, casca Elenei Ionescu nefuncţionând cum trebuia. De asemenea, solista a părut că s-a înecat la un moment dat, la mijlocul piesei, însă a reuşit să se redreseze.

Marcel Pavel spune că în evoluţia Elenei s-au simţit emoţiile.

”Din păcate Elena a fost foarte emoţionată, piesa a fost interpretată nesigur şi am avut pe deasupra şi probleme tehnice. Când ajungi la un concurs  de asemenea încărcătură emoţională şi responsabilitate, îţi trebuie multă stăpânire de sine, sunt situaţii excepţionale. Lipsa de experienţă s-a văzut”, a spus Marcelo Pavel, citat de Libertatea.

Trupa Mandinga s-a calificat în finala Eurovision.