Marc Anthony are ghinion în dragoste. S-a despărţit şi de Shannon de Lima

După ce a divorţat de Jennifer Lopez, Marc Anthony s-a cuplat cu modelul Shannon de Lima, însă nici de această dată cântăreţul nu a avut noroc în dragoste

RomaniaTV.net
26 ian. 2013, 16:02
Marc Anthony are ghinion în dragoste. S-a despărţit şi de Shannon de Lima

Marc Anthony s-a despărţit de modelul Shannon de Lima, cu care a avut o relaţie de peste un an. Anunţul a fost făcut de un reprezentant al artistului, care s-a limitat la a livra informaţia, fără alte comentarii.

„Marc a pus capăt relaţiei sale cu modelul Shannon de Lima. Despărţirea lor s-a produs pe cale amiabilă la jumătatea lunii ianuarie”, a declarat agentul pentru revista People.

Anthony a anunţat oficial relaţia cu Lima în ianuarie 2012, când a postat pe Twitter o fotografie în care apărea alături de frumoasa sa iubită, comentând că aceasta este „o statuie a libertăţii” pentru el, după divorţul de J.Lo.

Marc Anthony nu pare să aibă prea mult noroc în dragoste. După ce mariajul cu fosta Miss Puerto Rico, Dayanara Torres, a eşuat, el s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, cu care are şi doi copii, gemeni, născuţi în feburarie 2004. Nunta lor a avut loc în secret, în iunie 2004, dar divorţul a fost unul cu destul de mult cântec.